Dit is de online versie van de Eiwerk-nieuwsbrief.
Dit is de nieuwsbrief van Stichting Eiwerk
Eiwerk op Linkedln Eiwerk op Facebook Eiwerk op Twitter
Eiwerk nieuwsbrief
Muziek is beter!
13​ MA​ART 2015, NUMMER 3, JAARGANG 2 

  AGENDA
22-03-2015 Slotoptreden bands
26-03-2015 Slotoptreden zang, percussie, gitaar
08-04-2015 Start blok 2
popworkshop en pianoles
09-04-2015 Start blok 2 zang,
gitaar, productie, jazz

zie: eiwerk.nl
Flyer van het slotoptreden van zondag 22 maart 2015 Flyer van de slotpresentatie van donderdag 26 maart 2015

  KWIK (Kijk Wat Ik Kan)
Voor het derde jaar wordt Eiwerk ingehuurd door het Judith van Swethuis en Beschermd Wonen Zuid van HVO Querido, om het muziektheaterproject KWIK VRIJ muzikaal en inhoudelijk te begeleiden. Dit jaar wordt er ook een documentaire gemaakt omdat dit samenwerkingsproject veel meer mensen en onderzoekers deelgenoot wil maken van de betekenis die muziek heeft als gelijkwaardig bindmiddel tussen mensen met en zonder handicap.
http://hvoquerido.nl/kwik-van-start/
KWIK: nu ook Bach bij Eiwerk!
Flyer KWIK Vrij 2015
  EGMOND = EG = EGG = EI = EI-COMPLEX
Er was eens een man die tien jaar geleden een ruimte kocht en eigenhandig verbouwde om ook zijn twee zonen een muziekplek te geven. De man heette Egmond. Kortweg Eg. Dat klinkt in het Engels als EGG. Wat in het Nederlands weer EI betekent. EI met een korte EI van broedplaats. Het Ei-complex werd gebouwd met een aantal studio’s en een zaal waar van alles mogelijk was maar waar de muziek als vanzelfsprekend binnen slenterde, hand in hand met muzikanten die ongewild in de psychiatrie of op straat terecht waren gekomen.
Lees: We willen een muzikale broedplaats zijn.
Eiwerk huist in het Ei-complex
  TWEEDE OPNAMESTUDIO EN DIGITAAL POPPODIUM
Singer-songwriters, klassiek gitaristen, popgroepen, zanggroep, er is zoveel talent en er klinkt zoveel mooie muziek op de maandagen, woensdagen en donderdagen dat we dat graag met de buitenwereld willen delen. Nuts Ohra heeft dit initiatief gesteund en met ingang van deze maand start de bouw van het ‘Digitaal Poppodium’. Muzikale ervaringswerkers worden opgeleid om de tweede opnamestudio te gaan bedienen. Muziekrechten en plichten worden uitgezocht en na de zomer gaan we starten met proefopnamen. Eiwerkmuzikanten maar ook andere muzikanten kunnen opnames laten maken om trots op te zijn. In september 2016 gaat de opnamestudio zelfstandig functioneren. Ook wordt onderzocht of er een Ei-label komt.
Houd de Eiwerk-website in de gaten.
Tweede opnamestudio en Digitaal Poppodium voor Eiwerk
  REBELS GAAN MEEDOEN
Eiwerk heeft altijd al een warme band gehad met SCIP. Sinds een jaar repeteren de Rebels onder leiding van Rick Piepers in het Ei-complex. Iedere woensdag van 16 uur tot 18 uur. Dat blijft ook dit jaar zo en hopelijk nog vele jaren. Eiwerk nodigt de Rebels uit om voortaan mee te doen met de optredens die op het Ei worden georganiseerd aan het eind van ieder blok.
Bandleider Rick Piepers in purple
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, u kunt zich hier afmelden.